Os, der står bag dig

Som studerende på professionsbachelor i skat vil vi gerne invitere dig indenfor som studiemedlem af Dansk Told & Skatteforbund (DTS).

Vi har tænkt over, hvad du kan have behov for som studerende - og tager udgangspunkt i, at du typisk er på SU under din uddannelse. Derfor tilbyder vil dig nogle særligt favorable vilkår, så længe du studerer.

Klik for at se de fordele, studiemedlemskabet giver adgang til 

Klik, hvis du vil melde dig ind

Dansk Told & Skatteforbunds sekretariat står klar til at hjælpe dig som studiemedlem.

Vi er

 Faglig sekretær Anette Albrechtsen

Som ansvarlig for uddannelsesområdet er Anette din primære kontaktperson i sekretariatet. Anette deltager i Uddannelsesrådet vedrørende professionsbachelor i skat på din professionshøjskole. Du kan altid kontakte Anette, hvis du har et spørgsmål vedrørende uddannelsen - og hvis det er noget, en kollega i sekretariatet tager sig af, hjælper hun dig videre. Anette passer også facebook-siden, der er knyttet til professionsbacheloriskat.dk.

Mail: aa@dts.dk 


 Konsulent Rikke Hovland Martens

Det er Rikke, som styrer medlemskartoteket. Det er derfor hende, du skal kontakte, hvis du har spørgsmål til dit medlemskab - bl.a. kontingent. Rikke kan også hjælpe med information om de fordele, du har som studiemedlem hos vore eksterne samarbejdspartnere.

Mail: rm@dts.dk


 Advokat, faglig sekretær Merete Keller Berdiin

Merete er advokat og ved en masse om ansættelsesret. Som studiemedlem kan du altid få generel vejledning omkring ansættelsesretlige problemer hos Merete - også hvis du f.eks. har et studiejob - og har du valgt at være Studiemedlem+ kan du også få juridisk rådgivning og bistand hos Merete.

Mail: mkb@dts.dk


 Faglig sekretær Jan Nørner

Jan er vores ekspert i lønspørgsmål. Som studiemedlem kan du altid få generel vejledning omkring lønspørgsmål hos Jan - og har du valgt at være Studiemedlem+ kan du også få juridisk rådgivning i lønspørgsmål.

Mail: jn@dts.dk


 Konsulent Tina Ahm Randers

Tina er sekretariatets blæksprutte, men som studiemedlem vil du især have brug for at kontakte Tina, hvis du har lejet en feriebolig i DTS. Har du tilvalgt gruppelivsordningen og forsikringen ved kritisk sygdom, er det også Tina, der er din kontaktperson.

Mail: tr@dts.dk 


 Redaktør Ole Pedersen

Redaktør af vores medlemsblad Dansk Told & Skat og af dts.dk og professionsbacheloriskat.dk. Hvis du har en god idé til en artikel i medlemsbladet, er du derfor meget velkommen til at kontakte Ole. Ole er samtidig direktør for Fondet af 1844, og det er derfor ham, du skal have fat i, hvis du søger en af Fondets lejligheder eller værelser i København og på Frederiksberg.

Mail: op@dts.dk

 Faglig sekretær Connie Mortensen

Connie brænder for et godt arbejdsmiljø i Skatteforvaltningen. Men du er også velkommen til at trække på Connies erfaringer - bl.a. omkring hvordan man undgår eller håndterer stress.

Mail: cm@dts.dk 


 Konsulent Hanne Bering von der Heyde

Hanne administrerer Fondet af 1844´s ejendom med klubværelser på Mynstersvej 10 på Frederiksberg. Bor du her, er det derfor Hanne, du skal kontakte.

Mail: hh@dts.dk


 Konsulent Majbritt Pommer Jørgensen

Majbritt er vores bogholder/controller. Det er derfor hende, du skal have fat i, hvis det handler om et økonomisk mellemværende med forbundet.

Mail: maj@dts.dk


 Næstformand Allan Christensen

Allan er forbundets næstformand. Du er altid velkommen til at kontakte Allan, hvis der er noget generelt omkring forbundet, Skatteforvaltningen eller udviklingen af det skattefaglige felt i bred forstand, som du gerne vil vende med ham.

Mail: avc@dts.dk


 Forbundsformand Jørn Rise

Jørn er formanden for det hele - og ham, der har et kæmpe netværk bl.a. til politikere, samarbejdspartnere og andre organisationer. Ham er du også altid velkommen til at kontakte om stort set alt mellem himmel og jord - men hvis det drejer sig om noget mere konkret, der er nævnt ovenfor under en af medarbejderne i sekretariatet, er det altid en god idé at starte der.

Mail: rise@dts.dk


Nyheder
Få hjælp og støtte hos FTFa
04. september 2020

Arbejdsløshedskassen FTFa giver sparring og optjening af mulighed for dagpenge efter endt studie.

DTS - velkommen til studerende i Haderslev
26. august 2020

Dansk Told & Skatteforbund byder velkommen til nye studerende på Professionshøjskolen UC SYD.

Hvad er professionsbachelor i skat

- vær med til at spille en vigtig rolle for velfærdssamfundet.

Her kan du læse professionsbachelor i skat

- en mellemlang videregående uddannelse.

En ny uddannelse, der giver dig gode jobmuligheder

- i skatteforvaltningen eller som rådgiver.