Hvad er professionsbachelor i skat

Hvad er professionsbachelor i skat

Professionsbachelor i skat er en uddannelse med fokus på beskatning, jura, regnskab, forretningsudvikling og it samt kommunikation - uddannelsen, der giver kompetencer til at holde hånden under velfærden.

Uddannelsen gør det muligt for den studerende at vælge forskellige veje både under uddannelsen og som karriere efter afsluttet uddannelse. Det er en uddannelse på 3½ år, der gennemføres på SU. Uddannelsen udbydes i København og Haderslev - og fra 2019 også i Herning.

Læs mere om indholdet i uddannelsen her.

Professionsbachelor i skat er udviklet til at imødekomme behov både i den offentlige og private sektor for viden om beskatning set i sammenhæng med jura, regnskab, kommunikation og forretningsudvikling og it. Derfor er uddannelsen sammensat af en række obligatoriske fag, der sikrer, at den enkelte studerende har den rette viden til at løse opgaverne og arbejdsgiverne ved, hvad den enkelte kan. Valgmulighederne opstår i valgfagene som er planlagt til at blive indenfor områderne revision, inddrivelse, selskaber, it og muligvis vurdering.

Derudover vil der også være mulighed for at vælge, om praktikken under uddannelsen skal være i den offentlige eller den private sektor. Endelig er der mulighed for at vælge emne til det afsluttende bachelorprojekt, der kan gå i den retning, som har størst interesse for den enkelte studerende - også i forhold til den videre udvikling via karriere og evt. videreuddannelse.

Se video, hvor fire af de studerende fortæller, hvorfor de har søgt ind på studiet, og deres tanker om studiet efter godt et halvt år:

.


Nyheder
Hjælp til studiestart hos Lån & Spar
31. juli 2020

Billig kassekredit for studiemedlemmer hos Lån & Spar Bank.

Optag 2020
30. juli 2020

Ledige pladser på professionsbachelor i skat i Herning og Haderslev.

Hvad er professionsbachelor i skat

- vær med til at spille en vigtig rolle for velfærdssamfundet.

Her kan du læse professionsbachelor i skat

- en mellemlang videregående uddannelse.

En ny uddannelse, der giver dig gode jobmuligheder

- i skatteforvaltningen eller som rådgiver.